Informatie Contributie

Leden login

Heb je een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen van Scouting Elsloo? Log hieronder in.


Wachtwoord vergeten?

Komende activiteiten


Bekijk hier alle activiteiten

Contributie & Kosten

De maandelijkse contributie voor onze jeugdleden bedraagt € 7,50 en wordt via automatische incasso afgeschreven. Toestemming voor deze incasso wordt gegeven via het inschrijfformulier. Voor vragen over de contributie kun je terecht bij onze penningmeester via  penningmeester@scouting-elsloo.nl 

Van deze contributie betaald onze stichting de kosten voor ons gebouw, de activiteiten en de materialen. Ook dragen we een gedeelte hiervan af aan de landelijke vereniging Scouting Nederland, waar je automatisch lid van wordt als we je inschrijven bij Scouting Elsloo. 

Voor bepaalde activiteiten vragen we nog een losse bijdrage aan de deelnemers. Denk hierbij o.a. aan een weekend of zomerkamp. Natuurlijk hoor je ruim vantevoren van je speltakleiding voor welk evenement je je kunt inschrijven en welke eventuele extra kosten hieraan verbonden zijn. Voor een zomerkamp is een betaalregeling in termijnen altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met je speltakleiding.  

 

Als je bij scouting komt, heb je natuurlijk ook een uniform nodig. De kosten hiervan zijn ongeveer € 30,- voor de blouse en € 20,- voor de insignes, das, pet etc.   Kijk alvast eens rond op de site van de scoutshop (  https://www.scoutshop.nl/nieuw-bij-scouting.html ) , hier vind je alles wat je nodig hebt als je op scouting komt.  Ook op onze website vind je meer over het uniform. Van je speltakleiding hoor je wanneer de installatie is en welke spullen je dan moet hebben.