Gebouw / Verhuur

Ons Clubgebouw

De jeugd- en jongerenvereniging Scouting Elsloo is gevestigd in Catsop ( Elsloo ) in Zuid Limburg , aan de achterzijde van de voetbalvelden van Haslou Voetbal Vereniging. In deze accomodatie , de Wagspanning genaamd , komen wekelijks de 8 speltakken van Scouting Elsloo bijelkaar voor hun opkomst. Het gebouw is bereikbaar via de parkeerplaats gelegen aan het Kempken.

Kijk hier in Google Maps waar je ons gebouw kunt vinden.  Voor  de GPS navigatie gebruik je N 50 56.563, E 5 46.167 als coordinaat.

Verhuur

Ons clubgebouw is te huur voor andere Scoutinggroepen.  We verhuren het gebouw alleen tijdens de zomer(school) vakantie van zuid-Nederland. Kijk hier verder voor meer info..