Informatie Lidmaatschap

Leden login

Heb je een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen van Scouting Elsloo? Log hieronder in.


Wachtwoord vergeten?

Komende activiteiten


Bekijk hier alle activiteiten

 

Nieuwe Jeugdleden

Heb jij zin om te zeilen, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelfs wel een reis naar het buitenland te maken? Of vind je het gewoon super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen? Dan is Scouting echt wat voor jou! Wil je weten wat je op jouw leeftijd bij Scouting kunt beleven? 

 

Nieuwe Jeugdleden zijn natuurlijk altijd van harte welkom bij onze vereniging. Kijk even op de pagina Speltakken voor de leeftijdsgroep waar je bij zou komen en wanneer deze groep hun opkomst hebben. Ieder nieuw lid mag een aantal keren komen meedraaien met een Speltak . Als het je dan goed bevalt , kun je je aanmelden als lid van Scouting Elsloo.  Meer over het lidmaatschap en contributie vind je hier

Om eens te komen kijken , kun jij of je ouders contact opnemen met de teamleid(st)er van de betreffende speltak van Scouting Elsloo.  Daar maak je dan een afspraak mee om een keer te komen kijken. Op de pagina Contact vind je alle gegevens om ons te bereiken. 

Natuurlijk kun je ook een e-mailtje sturen. De betreffende contactpersoon van de speltak neemt dan contact met je op. Vermeld dan je leeftijd even in het mailtje. Dan weten wij om welke speltak het gaat.

Als je een paar weken lid bent, word je geinstalleerd. Je hebt dan een complete scoutfit nodig.