Bevers

De bevers zijn jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar, die samen met Stuiter leuke en spannende avonturen beleven samen met de bewoners in het dorp van Hotsjietonia. De bewoners in dit dorp zijn Bas Bos, Keet Kleur, Stanley Stekker, Rozemarijn tot Professor Plof. Eigenlijk teveel om op te noemen. Vind je het leuk iedere week iets vrolijks of spannends te beleven bij de bevers? Wat doen bevers zoal tijdens een opkomst: knutselen, speurtocht, spelletjes, koken, kampvuur maken, in het bos spelen, insignewerk en nog veel meer leuke dingen. We nemen deel aan regioactiviteiten, samen met andere bevers van scoutinggroepen uit Zuid-Limburg.  Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel kennis met je nieuwe vriendjes in het dorp Hotsjietonia.

De Bevers zijn iedere Zaterdag van 10.00u tot 11.30u in of rondom Hotsjietonia te vinden. Onze uniform blouse is rood.

Het stafteam van de Bevers bestaat uit Annie, Gerry, Kenny.

Je kunt de speltak Bevers bereiken via speltak.bevers@scouting-elsloo.nl .