Ga je mee naar de Jungle? Dat is waar de shanti's spelen. Als je er naartoe wil, kom je er vanzelf! Een reis vol avontuur, want als je vanaf Haveli de jungle in loopt, kom je langs de Raadsrots en de Emaarate Ruïne, en zie je in de verte de Guha grotten en het Wolvenhol liggen. Of je gaat op ontdekkingsreis bij de Talaab poel of lekker spelen op de Khaali Jagah vlakte. Kom jij ook bij Scouting om je eigen Shanti-avontuur te beleven?

Onze Shanti-groep bestaat op dit moment uit 16 meiden.  Het uniform van een Shanti is een groene blouse.

De Shanti's beleven iedere zaterdag van 10.00u tot 12.00u hun avonturen in de Jungle. Een paar keer per jaar gaan ze een weekendje bivakkeren en in de zomervakantie op kamp.

Het stafteam van de Shanti's bestaat uit   Harry Pinxt, Kevin Schrasser en Nienke Gorter.

Je kunt de speltak Shanti's bereiken via  speltak.shantis@scouting-elsloo.nl  of  telefonisch (Harry) op  046-4377669 of 06-26944771