De Stam is de laatste jeugdgroep waar je als jeugdlid lid van kunt worden. Wij hebben geen leiding, maar een adviseur. We draaien volledig zelfstandig. Daardoor hebben wij grote vrijheid in ons programma. Anders gezegd: wij bepalen zelf hoe we de opkomsten invullen.

Wat doen we?
Zoals eerder gezegd maken wij onze eigen programma`s. Daarbij moet je denken aan activiteiten zoals karten, klimmen, survival weekenden en natuurlijk op zomerkamp gaan naar allerlei plaatsen binnen en buiten Europa. Verder helpen wij ook  de andere speltakken en de vereniging mee met hun programma als dat nodig is.

Dus: ben je tussen de 18 en 23 jaar en  heb je zin om op zaterdagavond iets anders dan anders te doen. Neem dan contact op met een van de stamleden bij stafteam en kom gerust een avondje kijken. Onze opkomst is van 19.00 tot we klaar zijn    (meestal 24.00 maar we zijn flexibel)