Vind jij het leuk om als welp allerlei avonturen te beleven in de rimboe? De oude, grijze wolf Akela, is je begeleider. Je leert veel over de wildernis van Baloe, de bruine beer. Bagheera, de zwarte panter, is de beste jager van de rimboe. Hij kent alle sporen en sluipt als de beste. Je kunt ook lekker luisteren naar de mooie verhalen van de oude olifant Hathi. Hij is meer dan 100 jaar oud en heeft veel meegemaakt. Als je welp wordt bij Scouting leer je nog veel meer over dieren.

Onze Welpen groep bestaat op dit moment uit 24 leden . Jongens in de leeftijd 7 tot 10 jaar.  Iedere vrijdag van 18.30u tot 20.30u beleven ze de meest gekke avonturen in de Jungle. Een paar keer per jaar gaan ze een weekendje bivakkeren en in de zomervakantie op kamp.