Nieuwe secretaris gezocht!

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die ons bestuur wil komen versterken als secretaris. Ben jij die enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, en op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Elsloo betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met onze andere vrijwilligers, je in te zetten voor Scouting Elsloo? Laat ons jouw interesse dan zeker even weten!

Wie zoeken wij?

Een energieke secretaris M/V (vrijwillig)

Functieprofiel

• Je bent secretaris van het bestuur van de groepsvereniging van Scouting Elsloo.
  • Als secretaris ben je verantwoordelijk voor verslaglegging van afspraken van de vergaderingen en voor het verzamelen en bewaren van informatie van de groep.

Wat doe je als secretaris?

• Verslaglegging actiepunten van ongeveer tien vergaderingen per jaar.
  • Correspondentie en administratieve contacten.
  • Coördinatie van interne en externe informatie (ledenblad, website, memo’s, persberichten).
  • Plannen van de vergaderingen.
  • De secretaris maakt deel uit van het bestuur.

Goed om te weten:

• Je onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland.
  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder.
  • Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen.
  • Je bent bereid je voor deze functie in te zetten en ook zelf hierin verder te leren.

Inschatting tijdsbelasting:

• Circa 10 uur per maand.
  • Er zijn ongeveer 10 vergaderingen per jaar.

Wij bieden:

• Een inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen en jongeren.
  • Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers
  • Het opdoen van veel nieuwe contacten
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen

Interesse?

Lijkt het je een uitdaging om vrijwilliger te worden bij onze vereniging of weet je iemand in je buurt of kennissenkring? Stuur een mailtje naar post@scouting-elsloo.nl, met je naam en telefoonnummer. Dan nemen we contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.