Scouting Elsloo - De Leukste Jeugdvereniging van Limburg

Nonnevottenactie 2024

Scouting Elsloo organiseert weer haar nonnevottenactie. Op zaterdag 20 januari komen de jeugdleden van Scouting Elsloo huis-aan-huis langs de deur om jouw bestelling op te nemen. Onze leden zijn herkenbaar aan hun scoutinguniform. 

Bestellen via mail of de brievenbus bij de AH

Ben je zaterdag niet thuis? Geef jouw bestelling dan voor zondag 4 februari door via:

  1. mail naar: nonnevotten@scouting-elsloo.nl. Vermeld in de mail jouw naam, adres én het aantal te bestellen nonnevotten. 
  2. de bestelbon die aan de nonnevottenflyer zit. De ingevulde bestelbon kun je in onze nonnevottenbrievenbus bij de Albert Heijn op het Dorine Verschureplein gooien.

Wat kosten de nonnevotten?

De nonnevotten kosten € 1,85 per stuk of vier voor € 7. 

Afhalen nonnevotten op zaterdag 10 februari

Uw bestelde hoeveelheid nonnevotten kun je afhalen op carnavalszaterdag 10 februari tussen 9.00 uur en 14.00 uur bij de afhaalstand van Scouting Elsloo op het Dorine Verschureplein (voor de Albert Heijn).

Ben op tijd!

Zorg dat je de bestelde nonnevotten op tijd afhaalt! Op zaterdag 10 februari gaan de nonnevotten, die niet zijn afgehaald, na 13.00 uur in de vrije verkoop.

Bedankt voor jouw steun!

De nonnevotten worden geleverd via bakkerij Dukers. Met het kopen van de nonnevotten via Scouting Elsloo steun je onze club! Bedankt voor je bestelling en eet smakelijk!

 

Nonnevotten actie 2024 scouting elsloo