Scouting Elsloo - De Leukste Jeugdvereniging van Limburg

Gebouw/Verhuur

De jeugd- en jongerenvereniging Scouting Elsloo is gevestigd in Catsop ( Elsloo ) in Zuid Limburg, aan de achterzijde van de voetbalvelden van Haslou Voetbal Vereniging. In deze accommodatie, de Wagspanning genaamd, komen wekelijks de 6 speltakken bij elkaar voor hun opkomst. Het gebouw is bereikbaar via de parkeerplaats gelegen aan het Kempken.

 

Kijk hier in Google Maps waar je ons gebouw kunt vinden. Voor de GPS navigatie gebruik je N 50 56.563, E 5 46.167 als coördinaten.

Verhuur gebouw

Clubgebouw ‘de Wagspanning’

Het in April 1996 opgeleverde clubgebouw van Scouting Elsloo, bestaat sinds 2005 uit twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit vier speellokalen, een staflokaal, een keuken, twee toiletruimten, een waslokaal met 4 wasbakken en 2 douches. De 1ste verdieping bestaat uit een grote ruimte en een explorer/stam lokaal.

Bij het gebouw is een speelveld aanwezig van circa 43 x 21 m. waar eventueel wat tenten op gezet kunnen worden. Het terrein is omgeven door een heg met een afsluitbare poort. Door de indeling en ligging is het gebouw de ideale uitvalsbasis van Scouting Elsloo, maar ook voor andere scouting groepen die op zoek zijn naar een bivakplaats.

 

Het gebouw wordt alleen verhuurd tijdens de zomervakantieperiode Zuid voor dagdelen of aaneengesloten periodes. Voor meer informatie, bezichtiging en reservering kunt u contact opnemen met de beheerder van ons gebouw (verhuurgebouw@scouting-elsloo.nl).